شعار همیشگی ما؛
۞ چراغ امید روشن است ۞
Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 27248
  پرینتخانه » اسلایدر صفحه اول, یادداشت تاریخ انتشار : 23 تیر 1402 - 23:13 | 93 بازدید | ارسال توسط :

سکوت معنی‌دار خانواده ورزش در مقابل کارت‌های زرد وزیر

🔸می‌گویند گاهی اوقات سکوت از ساعت‌ها گفتار و سطرها نوشتار معنادارتر است؛ سکوت طیف قابل توجهی از اهالی ورزش در مقابل کارت زردهای مجلس به وزیر ورزش و جوانان و شایعات منتشره در فضای مجازی مبنی بر استعفای وزیر و تغییر در راس وزارتخانه را باید در گروه همان سکوت های معنادار دسته بندی کرد […]

سکوت معنی‌دار خانواده ورزش در مقابل کارت‌های زرد وزیر

🔸می‌گویند گاهی اوقات سکوت از ساعت‌ها گفتار و سطرها نوشتار معنادارتر است؛ سکوت طیف قابل توجهی از اهالی ورزش در مقابل کارت زردهای مجلس به وزیر ورزش و جوانان و شایعات منتشره در فضای مجازی مبنی بر استعفای وزیر و تغییر در راس وزارتخانه را باید در گروه همان سکوت های معنادار دسته بندی کرد چرا که تکذیب این شایعات از سوی وزارتخانه نیز همچنان با همان سکوت معنادار همراه بود!

🔸جامعه ورزش و اهالی واقعی آن، حتما نسبت به موضوعات جاری ورزش کشور حساسند و آنچه در این عرصه می‌گذرد برای آنها مهم است، اما چه شده و چه می‌شود که در مقابل موضع صریح نمایندگان خود در خانه ملت نسبت به وزیر ورزش، هیچگونه واکنشی نداشته و عملا حمایتی قاطع و گسترده از شخص وزیر که از جنس ورزش و دارای تحصیلات عالیه ورزشی است، صورت نمی‌پذیرد.

🔸مگر آرزوی اهالی ورزش قرار گرفتن وزیری از جنس خودشان در راس وزارتخانه نبود و سالها از سیطره سیاسیون بر ورزش، گلایه نمی‌کردند؟ مگر دو سال قبل و کم و بیش در همین ایام بسیاری از چهره های شاخص ورزشی از طرق مختلف چه با برگزاری جلسات و گارگروه‌های تخصصی، چه رایزنی با مجلس و دولت و چه مصاحبه های مختلف با رسانه ها و بیعت با دکتر سید حمید سجادی، اعتبار چندین و چند ساله خود را برای وزیر شدن وی خرج نکرده و مدافعی تمام قد برای سجادی نبودند؟

🔸در این دو سال چه رخ داد که طیفی از مدافعان سرسخت سجادی به منتقدان جدی وی تبدیل شدند تا جایی که حامیان گذشته و منتقدان امروز، حتی در مقابل شایعه حضور مدیری غیر ورزشی در راس وزارتخانه نه تنها موضعی انتقادی ندارند، بلکه در محافل خصوصی به نوعی از این تغییر استقبال هم می‌کنند!

🔸این تغییر نگرش پیش از هر چیز به نحوه عملکرد و نوع رفتار وزیر در مقابل حامیان دیروز و منتقدان امروز مربوط می‌شود.

🔸به عنوان مثال، نوع انتصاب های انجام شده در وزارتخانه به نحوی که در مواردی افرادی که سابقه و رزومه آنها نسبت به طی شدن مدارج و مراتب مدیریتی اعلام نشده و محل ابهام است، به یکباره در قواره مدیرکل و … قرار گرفته و در راس معاونت های کلیدی نیز عمدتا گزینه هایی خارج از مدیران باسابقه شاغل در وزارتخانه منصوب شده‌اند، موضوعات خرد و کم اهمیتی نیستند تا جامعه ورزش نسبت به آنها بی تفاوت باشد چرا که همین مدیران هستند که در ستاد، فدراسیونها و صف، طرف تعامل با ورزشی ها قرار دارند و تصمیمات و برخوردهای چالشی و بعضا نسنجیده آنها باعث ایجاد دلسردی و دلشکستگی طیفی از ورزشی ها شده است.

🔸از طرفی میزان تحقق برنامه های راهبردی وزیر که در روز رای اعتماد در صحن علنی مجلس به دفاع از آنها پرداخت و ارزیابی عملکرد وی در زمینه های مختلف که از حوصله این مطلب خارج است، به خوبی بیانگر واقعیت های عملکردی وزارتخانه در دو سال اخیر است.

🔸چه بسا اگر آنچه که از عملکرد یک وزیر ورزشی تصور می‌شد و مطلوب و ایده آل درصد بالایی از اهالی ورزش و بهارستان نشین‌ها بود تحقق می‌یافت، دفاع قاطع ورزشی ها از وزیر نه تنها کار را به کارت زرد سوم نمی‌کشاند بلکه حضور میدانی و پر رنگ آنها در کنار وزیر، پایه های وزارت را مستحکم می کرد و دورانی بی تکرار و تاریخی را در ورزش کشور رقم می‌زد.

🔸البته می‌توان با خوشبینی نیز به اوضاع فعلی مدیریت ورزش کشور نگریست و همچنان نسبت به تحقق وعده ها و اصلاحات ساختاری امیدوار ماند چرا که به قول معروف انسان به امید زنده است؛ شعری منتسب به حکیم سنایی می‌تواند ختم این مقال باشد:

دوستی گفت صبر کن زیراک
صبر، کار تو خوب زود کند

آب رفته به جوی باز آید
کارها به از آنکه بود، کند

گفتم ار آب رفته باز آید
ماهی مرده را چه سود کند

نویسنده : حمیدرضا حصارکی_ دکترای مدیریت ورزشی
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.