امروز : پنج شنبه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۲
- احمد زیدآبادی روزنامه نگار و فعال سیاسی از تبرئه خود در دادگاه اراک خبر داد
- ۳ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم به دوره بعد نیامدند
- قهرمان دلوار
- ۵۸ استاد از تدریس در دانشگاه اخراج، تعلیق، بازداشت، احضار یا وادار به بازنشستگی اجباری و زودهنگام شدند
- تصویبکنندگان لایحه حجاب برای ۸۵ میلیون ایرانی
- ارزی که در پیمان بریکس متولد شود، دلار را تضعیف خواهد کرد
🔴توسعه پایدار با افزایش سرانه مصرف لبنیات ایران
🔹عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) سودمندی شیر و فرآوردههای شیری در تضمین سلامتی و افزایش سطح ایمنی زیستی بزرگسالان، جوانان، کودکان و بیماران، پوشیده نیست. 🔸وجود انواع ویتامینها، مواد معدنی و پروتئین در شیر، آن را بهعنوان یک ماده غذایی کامل مورد توجه جامعه عمومی، متخصصان علوم صنایع غذایی و تغذیه، متخصصین […]
🔹عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
سودمندی شیر و فرآوردههای شیری در تضمین سلامتی و افزایش سطح ایمنی زیستی بزرگسالان، جوانان، کودکان و بیماران، پوشیده نیست.
🔸وجود انواع ویتامینها، مواد معدنی و پروتئین در شیر، آن را بهعنوان یک ماده غذایی کامل مورد توجه جامعه عمومی، متخصصان علوم صنایع غذایی و تغذیه، متخصصین علوم پزشکی و بهداشتی قرار داده و مصرف لبنیات را به عنوان راهبردی مهم در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها مورد توصیه جامعه متخصصین و اهل فن قرار داده است.
🔹ارزشمندی ماهیت غذایی شیر در توسعه سطح سلامت جامعه بین المللی موجب شده است تا اول ماه ژوئن بنا به پیشنهاد سازمان بین المللی خواربار و کشاورزی (فائو) وابسته به سازمان ملل به نام روز جهانی شیر، نامگذاری شود.
🔸در واقع مهر تأیید سازمان ملل به اهمیت شیر، به معنای اجماع علمی جهانی در تایید و تأکید ضرورت مصرف آن است.
🔹مصرف لبنیات پایین ایرانیان
از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون همه ساله این مناسبت مورد توجه کشورهای مختلف قرار گرفته و در این روز مراسم متنوعی برگزار میشود.
🔸سرانه مصرف شیر و فرآوردههای آن در ایران در مقایسه با میانگین مصرف جهانی ۳۰ درصد و در مقایسه با میانگین کشورهای توسعهیافته ۶۵ درصد کمتر است.
🔹آمارهای وزارت بهداشت نشان میدهد که دریافت کلسیم جامعه ایرانی ۴۰ درصد از حداقل دریافت کلسیم کمتر است و این موضوع میتواند تبعات زیادی از جمله گسترش پوکی استخوان، مشکلات لثه و دندان، کوتاهی قد، کاهش بهره هوشی و… را به دنبال داشته باشد.
🔸از سوی دیگر پدیده پیری با سرعتی معادل دوبرابر سرعت جهانی جمعیت کشور را تحت تأثیر قرار داده است.
🔹شیر و فرآوردههای آن در صورت مصرف مستمر و کافی بسیاری از عوارض دوران سالمندی را کاهش داده و میتواند ضمن افزایش امید به زندهبودن، امکان زندگیکردن و جلوگیری از پیری زودرس و زمینگیری را برای جمعیت سالمند کشور به ارمغان آورد.
📎برای خواندن ادامه مطلب به بلاگ پگاهیها بروید:
#پگاه
#شرکتصنایعشیر_ایران
http://pegah.ir/b/2509
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.