شعار همیشگی ما؛
۞ چراغ امید روشن است ۞
Thursday, 20 June , 2024
امروز : پنج شنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 37412
  پرینتخانه » اجتماعی, بین الملل, خبر ویژه تاریخ انتشار : 18 خرداد 1403 - 9:46 | 69 بازدید | ارسال توسط :

هفتم ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا هر سال در هفتم ماه ژوئن مصادف با هجدهم خردادماه برگزار می‌شود.
هفتم ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا

این روز به تأکید بر اهمیت ایمنی مواد غذایی و ترویج اقدام لازم برای پیشگیری، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا می‌پردازد.

ایمنی غذا یک عنصر اساسی سلامت عمومی و امنیت غذایی جهانی است. غذای ناایمن حاوی باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها یا مواد شیمیایی مضر است که موجب ایجاد بیش از ۲۵۰ بیماری می شود.

تخمین زده می شود که سالانه ۶۰۰ میلیون نفر پس از خوردن غذای آلوده، بیمار می‌شوند، که این امر با مرگ ۴۲۰ هزار نفر از آن‌ها همراه است.

بیماری‌های ناشی از غذا به‌طور نامتناسبی بر جمعیت‌های آسیب‌پذیر از جمله کودکان، زنان باردار، سالمندان و افرادی با بیماری‌های زمینه‌ای تأثیر می‌گذارد.

با رعایت نشدن اقدام های ایمنی، هر فردی ممکن است قربانی مسمومیت غذایی شود؛ اما با استفاده از سازوکارهای ایمنی مواد غذایی، می‌توان از مسمومیت غذایی جلوگیری کرد.

این روز، توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی جهان، برای افزایش آگاهی در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی در تمام مراحل زنجیره غذایی تعیین شده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.