امروز : چهارشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۲
ضرورت تربیت گروه های منتوری در بحث استارتاپ ها و فناوری های نوین
رییس مرکز رشد مرکز بین المللی علمی کاربردی قند کرج گفت: مشکل اساسی استارتاپ ها و فناوران مالی نیست بلکه نداشتن منتورهای قوی هست.ما در بحث منتوری ضعیف هستیم. یعنی این که منتورهایی که بتوانند یک فناوری را هدایت و به مرحله تجاری سازی برساند، علنا نداریم. به گزارش مسیحااقتداریان خبرنگار صدای چراغ امید نیوز، […]
رییس مرکز رشد مرکز بین المللی علمی کاربردی قند کرج گفت: مشکل اساسی استارتاپ ها و فناوران مالی نیست بلکه نداشتن منتورهای قوی هست.ما در بحث منتوری ضعیف هستیم. یعنی این که منتورهایی که بتوانند یک فناوری را هدایت و به مرحله تجاری سازی برساند، علنا نداریم.
به گزارش مسیحااقتداریان خبرنگار صدای چراغ امید نیوز، سید علی سیدجوادی رییس مرکز رشد علمی کاربردی قند کرج و دبیر دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در خصوص اهمیت استارتاپ ها و تحقق آنها در رویدادهای فنبازار گفت: آنچه در هفته ملی فناوری مورد اهمیت واقع شده، این است که مدلهای مختلف استارتاپی را از مدلهای ایده شو، د مدل و امثال آن برگزار کردیم . در این راستا بر اساس نیاز صنعت ، فناوری مورد نظر را نیز پیدا کردیم و آنها را کنار هم قرار دادیم تا نقطه عطفی میان این دو برقرار شود.
سیدجوادی افزود: هدف اصلی این است که بتوان شرایطی را ایجاد کنیم تا نیاز صنعت را رفع شود.
وی همچنین با اشاره به رویداد تاثریا در هفته ملی فناوری ، خاطرنشان کرد: حسن این رویداد این است که، روی محصولات فناورانه جهت تجاری سازی کار خواهد شد.
رییس مرکز رشد قند کرج همچنین تصریح کرد: ما برای اولین بار نمایشگاهی را در این ایونت برپا کردیم که ، علاوه بر حضورفناورها و ارائه ایده و طرح های محصولات موردنظر آنان انجام خواهد شد، صنعتگران بزرگی چون کاله، باراکا، زر و صنایع بزرگ دیگر نیز در کنار آنها حضور خواهند داشت که عملا تلفیق میان این بخش یعنی دوبال اصلی اقتصاد پویا یعنی دانش و صنعت (صنعتگران و فناوران)صورت پذیرفته است. در حالی که در اکثر نمایشگاه ها این خلأ وجود دارد که یا پژوهشگران حضور دارند یا بصورت انحصاری صنعتگران . حال با این اوصاف سعی کردیم این خلأ را در نمایشگاه فوق برطرف و زنجیره این دو را به هم گره بزنیم تا مراودات لازم میان پژوهش گران و صنعتگران بطور مطلوبی صورت گیرد تا بتوان از طرح ها و ایده های نوین در صنایع خود استفاده کنند.
دبیر دومین همایش علوم و صنایع غذایی چالش بزرگ در حوزه استارتاپ ها را، مبحث منتوری عنوان کرد و گفت: شاید خیلی ها بحث مالی را بزرگترین چالش برای ایده و طرح های نوین در خصوص استارتاپ ها بیان کنند که این برداشت، برداشت اشتباهی است چرا که ما در بحث منتوری ضعیف هستیم. یعنی این که منتورهایی که بتوانند یک فناوری را هدایت و به مرحله تجاری سازی برساند، علنا نداریم.
سیدجوادی اذعان کرد: ضعف دیگر ما در خصوص استارتاپ ها این است که فناوری های خود را نمی توانیم در مجموعه خود حفظ کنیم و عملا وقتی این فناوری ها به نتیجه و به کیفیت خیلی خوب می رسند مهاجرت می کنند. همین امر باعث چالش در کشور می شود. باید اهتمام ما بر این باشد که هم این فناوری ها و فناوران را در کشور نگه داریم و هم این که، مجموعه های منتوری را قوی کنیم. ایندر حالی است که اکثر کشورهای پیشرفته تمام تلاش شان را روی منتورهای قوی گذاشته اند.
وی تاکید کرد: باید به فناور این آموزش را داد که مشکل اصلی مشکل مالی نیست بلکه مشکل اساسی منتوری است.
وی یادآور شد : بطور مثال ما در رویدادهایی چون «تاثریا» وقتی مشکلات فناوران را بررسی می کنیم به این نتیجه میرسیم که، مشکل واقعی آنها تامین منابع مالی اصولا نیست بلکه مشکل آنها در حوزه، تیم وورکینگ، مجوزها، فروش، تکنولوژی، و مشابه آن دیده می شود که امید این می رود، امسال با حضور مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی تراز پردازان طاها در رویداد تاثریا، به عنوان مجموعه منتوری قوی در استان البرز بتوان از این ظرفیت و پتانسیل ، بهره لازم را فناوران و استارتاپ ها ببرند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.