امروز : پنج شنبه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۲
- احمد زیدآبادی روزنامه نگار و فعال سیاسی از تبرئه خود در دادگاه اراک خبر داد
- ۳ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم به دوره بعد نیامدند
- قهرمان دلوار
- ۵۸ استاد از تدریس در دانشگاه اخراج، تعلیق، بازداشت، احضار یا وادار به بازنشستگی اجباری و زودهنگام شدند
- تصویبکنندگان لایحه حجاب برای ۸۵ میلیون ایرانی
- ارزی که در پیمان بریکس متولد شود، دلار را تضعیف خواهد کرد
امکان ثبت عملیات چک های صیادی برای مشتریان حقوقی در سایت بانک
مشتریان حقوقی می توانند با ورود به سایت بانک ملی ایران و بخش حقوقی چک های صیادی از امکان ثبت، تائید یا رد، استعلام و انتقال چک های حقوقی خود استفاده کنید. مشتریان حقوقی می توانند با ورود به سایت بانک ملی ایران و بخش حقوقی چک های صیادی از امکان ثبت، تائید یا رد، […]
مشتریان حقوقی می توانند با ورود به سایت بانک ملی ایران و بخش حقوقی چک های صیادی از امکان ثبت، تائید یا رد، استعلام و انتقال چک های حقوقی خود استفاده کنید.
مشتریان حقوقی می توانند با ورود به سایت بانک ملی ایران و بخش حقوقی چک های صیادی از امکان ثبت، تائید یا رد، استعلام و انتقال چک های حقوقی خود استفاده کنید.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، با اجرایی شدن قانون ” اصلاح قانون صدور دسته چک” از ابتدای سال ۱۴۰۰ نحوه صدور، دریافت و انتقال چک تغییراتی داشته و افرادی که مبادلات خود را از طریق چک انجام می دهند با رعایت الزامات و تکالیف از این خدمت استفاده کنند.
بانک ملی ایران با فراهم کردن امکان درخواست و صدور دسته چک صیادی برای مشتریان حقیقی اینک برای مشتریان حقوقی خود نیز امکان صدور، دریافت و انتقال چک را در سایت خود به آدرس https://sayad.bmi.ir فراهم کرده است و مشتریان حقوقی این بانک با ورود به این صفحه می توانند چک مورد نظر خود را در وجه شرکت و یا شخص مورد نظر خود انتقال دهند .
گفتنی است مشتری حقوقی و یا نماینده شرکت، باید ابتدا فرم درخواست ثبت مبادلات چک صیادی (فرم درخواستی) را به شعبه تحویل نموده و پس از احراز هویت، نماینده معرفی شده می تواند ازطریق نشانی https://sayad.bmi.ir وارد سامانه شده و با انتخاب گزینه مشتری حقوقی عملیات چک صیادی را بر اساس دسترسی های ایجاد شده (ثبت ، انتقال ، تأیید ، استعلام ) انجام دهد.
صادر کننده چک های جدید باید مندرجات چک شامل تاریخ سررسید، مبلغ و اطلاعات هویتی ذینفع (گیرنده چک) را علاوه بر اینکه در برگ چک درج می کند در سامانه صیاد نیز ثبت نماید و ذینفع چک نیز هنگام دریافت برگ چک باید مندرجات آن را درسامانه صیاد، استعلام و با مندرجان برگ چک مطابقت دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.